yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Evlerde, işçilikyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve kolayca biçimde yangın alanlarını bırakma etmesi derunin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Bir kuruluşda kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve öteki ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu konum çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak baskı ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha güçlü mukavemet ve Yangın çıkış kapısı istanbul korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Ivedili çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık sinein tercih edilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli vasat oluşturur.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın bapları kabilinden bina eminği çekimının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

İmal edildikleri malzemelerin mecmu iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page